Lys og skinne i fremtiden! 昕 Nuofei leder belysning innovation i Internet of Things æra

- May 31, 2018-

Lys og skinne i fremtiden! 昕 Nuofei leder belysning innovation i Internet of Things æra

16. maj 2018 er en bemærkelsesværdig dag til Philips Lighting. På denne dag meddelte Philips Lighting for første gang selskabets nye kinesiske navn, "Chuo Nuo Fei", som også var verdens første "International Light Day", der blev oprettet af UNESCO.

Faktisk, så tidligt som 16. marts i år, har Philips Lighting meddelt planer om at ændre firmaets navn til Signify. Med udviklingen af LED-teknologi og smart sammenkoblingsteknik er definitionen af lys ændret. Det nye navn på Signify er også afledt af den nye definition af belysning: Det lys er blevet et intelligent sprog, der kan forbinde og transmittere information.

Ifølge Wang Wei, Senior Vice President for Global Signify og President of Greater China, "Med denne navneændring håber Nuofei at udtrykke forståelsen af lyset og virksomhedens positionering tydeligere. Hvad angår virksomhedens positionering, afspejles hovedsagelig i to aspekter: For det første er virksomhedens førende position i den globale belysningsindustri fortsat med at levere produkter af høj kvalitet og den mest avancerede belysningsteknologi; For det andet er det forpligtet til at blive et belysningsfirma i tingenes Internet. "

Det er værd at nævne, at "Chen Nuofei" kun er en ændring af kinesisk navn på virksomhedsniveau, men det globale salg af produkter vil fortsat bruge Philips, verdens mest betroede belysningsmærke. Derfor har denne ændring af navn ikke direkte indvirkning på slutbrugeren. Så længe de køber produkter via professionelle kanaler, er de stadig Philips mærkebelysningsprodukter.

For Yunuofei er forandringen derfor kun et navn og en ny definition af lys; Det samme er fokus på belysningsprodukter og arv af innovative teknologier. Rebranding er et nyt udgangspunkt for omdannelsen af Nuo-Yaofei, og det er også begyndelsen på dens værdikoncept om "lys ud over syn".

Opnå et spring til at lede belysningsinnovationen i tingenes Internet

Udover at annoncere den officielle rebranding, lancerede Renoff også officielt en ny hovedkvarter i Greater China, der blev bygget ved hjælp af smart tilsluttet lysteknologi. Det forstås, at Mr. Yao Mengming, General Manager for Lighting Design og Application Department of China i Signify, med succes har integreret Chenuofeis forståelse af belysning og lys og de nyeste synlige lyskommunikationsteknologier i kontormiljøet i designet af hele bygningen . .

Som vi alle ved, har belysning karakteristika for omfattende dækning og dybtgående penetration. Hvis vi konverterer belysningspunkter til adgangspunkter for ting til internettet, kan vi i høj grad fremskynde fremgangen af ting af internettet og realisere efterretninger og informationer. Selskabets hovedkvarter i Greater China integrerede sine LED-innovative produkter og smarte tilsluttede belysningssystemer. Fra gadebelysningen omkring bygningen, bygningens facadebelysning og kontorbelysningen inde i bygningen kan al den intelligente sammenkoblingsbelysning bringe et stort spring fremad.

I marts i år lancerede Nuofei en tovejs optisk kommunikationsteknologi (LiFi-teknologi) og succesfuldt anvendt synlig lyskommunikationsteknologi til bygningen i hovedkvarteret i Greater China. Ifølge Mr. Wang Tao, "Synlig lys kommunikation er brugen af mobiltelefon kamera til at fange lysets svingninger, og brug så lyse udsving som et signal til at tage lampens position og derefter sende signalet til lampen til danner en synlig lyskodningsteknologi. "

Ud fra aspektet af bi-directional optisk kommunikationsteknologi (LiFi) er denne teknologi faktisk at modulere lys i lyssignaler, der anerkendes af alle ved at installere modulerende regulatorer på armaturerne og derefter sende dem til computere med LiFi netværkskort. LiFi netværkskortet sender signalet tilbage gennem infrarød til armaturet, der danner en loop, der igen producerer tovejskommunikation, som gør det muligt at transmittere information over et meget bredt frekvensbånd.

I tilfælde af LiFi lanceret af Nuofei kan transmissionshastigheden nå op til 30 megabit per sekund. Derfor kan LiFi ud fra perspektivet af den langsigtede udvikling anvendes mere bredt, uanset om det er i det nuværende kontor eller i områder, hvor trådløse radiosignaler er mere følsomme, såsom medicinsk og atomkraft. Derudover, da WiFi kan blive aflyst eller revnet, og optisk kommunikation kun skinner lys, kan den blive revnet, når den modtages, hvilket i høj grad forbedrer kommunikationssikkerheden.

Selvfølgelig kan ikke alle lysarmaturer direkte anvende LiFi-teknologi. Chenuofei har positioneret sig som et intelligent belysningsfirma i æra af Things of Things og håber at forbinde hvert lyspunkt til et større netværk under Tingets Internet. Derfor vil Nuofei i fremtiden også bruge flere F & U-indsatser til intelligent sammenkobling og forsøge at løse begrænsningerne for teknologiforbrug og bredt fremme LiFi-teknologien.

Det er værd at nævne, at Nuo-Yofei i øjeblikket har mere end 29 millioner point i verden, der kan forbindes med ting på internettet og gennem disse enorme antal forbindelsespunkter til at videregive forskellige oplysninger.

Folkorienteret, integrering af kunstig intelligens i belysning

Med den stigende popularitet af kunstig intelligens (AI) i Kina har den infiltreret næsten alle samfundslag. Hvilken rolle spiller kunstig intelligens i LED-lysindustrien?

Ifølge Mr. Yao Mengming, "I lysindustrien tilføjer vi menneskelige adfærd, som f.eks. Stemme, gestus og handlinger, til belysningsscener så meget som muligt. For eksempel vil musikken blive leveret til systemet og afspilles gennem lysene Musik, dette er handlingstransmission. "

Det er ubestrideligt, at kunstig intelligens kan bruges i mange fremtidige lyssceneprogrammer. For eksempel ved at tilføje AR-teknologi til belysningsdesignet på stadion, kan seere, der ser fjernsyn hjemme, også opleve det.

Det er værd at bemærke, at selv på niveau med kunstig intelligens skal folk være orienteret for at imødekomme folkets komfortoplevelse og lade alle lys eller lyseffekter vende sig om. Derfor er det simpelthen ikke hensigtsmæssigt for alle mennesker at simpelthen overlejre intelligent styringsteknik med belysningsudstyr og bør ikke være udviklingsretningen for den nye æra.

Vær opmærksom på investeringen på det kinesiske marked og fortsæt med at øge markedsandelen

Siden udviklingen har Chenuofei en historie på 127 år i verden. Dens produktlinje dækker en bred vifte, der starter med lyskilder, såsom energibesparende lamper og fluorescerende rør, der ofte bruges hjemme, LED-lyskilder og LED-lamper og belysningssystemer. Efter løbende forbedring af layoutet har Qinuofei succesfuldt omdannet sig fra et traditionelt lysfirma til et LED-lysfirma og fortsætter med at lede den globale lysindustri.

Det kinesiske marked har altid været et stort marked, som Nuofei har lagt stor vægt på. Nuofei er kommet ind på det kinesiske marked i et århundrede. Efter mange års ophobning og nedbør har Sinomax etableret en bred vifte af salgskanaler i Kina for at betjene professionelle og forbrugermarkeder i Kina.

Det er underforstået, at Sinomax har 36 salgskontorer i Kina, mere end 300 Philips Lighting Museums og 10.000 butikker, 5 produktionsbaser og 1 verdens næststørste R & D center.

Ifølge statistikker tegner Sinomax omsætning på det kinesiske marked for ca. 8% af den samlede globale omsætning på markedet. Dernæst vil Nuofei være mere opmærksom på sin investering på det kinesiske marked og håber at fortsætte med at øge sin markedsandel i Kina gennem egne vækst- og udviklingskanaler som fusioner og opkøb.

Skriv sidste

Tings Internettet forbinder tingenes internet, og denne bygning, der er baseret på Humano Lighting (Human Centric Lighting), integrerer forvaltningen af gadebelysning, bygninger, interiør, energiforbrug mv. Til en for alle mennesker. Smart Connected Lighting har innovativt hjulpet alle former for plads til at opnå grønne, sunde og lette mål. I fremtiden vil Nuofei fortsætte med at etablere sig som et benchmark belysningsfirma i Internet of Things æra.

Samtidig opretholder Haonuofei det folkorienterede designkoncept og vedtager ny og avanceret kunstig intelligens teknologi til at skabe en ultimativ og behagelig brugeroplevelse. Især for den nuværende situation på det kinesiske marked har den stærke udvikling af en stor befolkning og middelklasse befolkning en højere efterspørgsel efter intelligent belysning derhjemme. Derfor vil Nuofei i de næste par år stole på innovative teknologier, fokusere på belysningsprodukter og stærke mærkeindflydelser for bedre at forklare den nye betydning af lys på det kinesiske marked.


Et par af:1. juli vil importpriserne på disse belysningsprodukter blive reduceret Næste:LG Innotek udvikler ny LED til sterilisering