FORSTÅENDE OPTIKERNES ROLL I LED-LYSNING

- May 29, 2018-

FORSTÅENDE OPTIKERNES ROLL I LED-LYSNING

Forståelse af optikkens rolle i LED-belysning

Med den nylige introduktion af vores high end OpticPARTM LED vokse lys til horitculture markedet, har der været masser af diskussioner om optikens rolle i LED belysning. Optikken i ethvert LED-belysningssystem er afgørende elementer i systemets ydeevne, da de ændrer retningen og intensiteten af lyset fra LED-kilden. Optik i LED-belysning kan omfatte rumlig fordeling af lys fra dioden selv og reflektorer, linser og holdere, der afskærer eller begrænser udgangslyset med mekaniske blokeringsanordninger. Anlæg, der installerer LED-belysningssystemer, bruger forskellige optikker i LED-belysning, for eksempel til at styre strålevinklen på udgangslyset, for at skabe enten skarpt eller diffust lys, eller at koncentrere lyset i bestemte områder, mens det begrænses i andre.


Custom Optics til LED Lighting Applications

Forskellige belysningsapplikationer vil påføre forskellige betingelser for valg af optik i LED-belysning til disse applikationer. Indendørs LED-horticulturelle vækstlampe vil stole på optik, der styrer så meget af lyskildens fotosyntetisk aktive stråling (PAR) som muligt på baldakinerne og de nedre voksende overflader af planterne, som dyrkes i en gartneri. En sportsarena vil gerne koncentrere lyset på spilleflader for at give atleter den bedste chance for at se den hurtige handling og fine detaljer om det spil, der skrider frem rundt om dem, uden stray bjælker blændende tilskuere på tribunerne. Store udendørs parkeringspladser vil foretrække belysning, der belyser hele partiet ensartet uden mørke områder eller skygger, der kan gøre bilisterne ubehagelige. Den specifikke applikation vil derfor definere optikken, der vil gå ind i applikationens belysningssystem.


At vælge den rigtige optik til en applikation vil reducere spildt energi og maksimere applikationens belysningseffektivitet. En analyse af optik i LED-belysning vil generelt begynde med lyskildens rumlige distribution. Lyset fra en LED-armatur vil være på sit mest intense lige foran ansigtet og vil falde, da du bevæger dig væk fra midten i enhver retning. Næsten alle en LED-kilde intensitet vil falme, når du bevæger dig mere end 100 grader væk fra midten af kilden. Sekundær optik er ansat i SpecGrade-produkter både for at variere denne rumlige fordeling og for at ændre LED lysets egenskaber for at passe til et ønsket mål.


Metoder til ændring af LED-lysoptik

Objektiver kan bruges til at diffundere lyset jævnt over et større overfladeareal. Mere avancerede "TIR" -linser kan bruges til at opnå endnu større ensartethed med, hvordan LED-belysning er diffunderet over en bestemt overflade. Endvidere vil nogle linser filtrere ud forskellige lysbølgelængder for at skabe mønstre eller farver over forskellige overflader.


Reflektorer, der sidder over et LED-lys, kommer i forskellige former og størrelser, og enten med eller uden en underlinse, der giver mulighed for endnu større diffusion af lyset. Reflektorerne kan have glatte eller varierede indvendige overflader for at skabe forskellige lysoptiske effekter eller til at koncentrere eller diffusere belysning i forbindelse med en integreret linse. Holdere er den enkleste form for optik i LED-belysning, da de gør lidt mere end sidder oven på en LED-armatur for mekanisk at blokere dele af armaturets lys.


De mange muligheder for optik i LED-belysning har skabt nye måder at generere og fokusere lys på bestemte områder og for at optimere fordelene ved den belysning til den underliggende applikation. OpticPAR ™ -teknologien, der findes i SpecGrade LED-vækstlys, har til formål at bestemme hver mikromole (μmol) PAR, der produceres af armaturet på planterne. Den øgede intensitet af PAR leveret til baldakinen trænger ind i baldakinen og når de lavere niveauer af cannabisplanterne, hvilket resulterer i højere udbytter og et højere afkast på din LED-investering.


Et par af:LED plante vækstkasse har god magt: Alle spiser sunde grøntsager Næste:Samsung bestiller Sanan Optoelektronisk Mini LED for at sikre LCD-tv-baggrundsbelysning