Et casestudie af SIOSUN LED stadion lys på en konstruktion området i Kenya

- Jul 22, 2018-

Et casestudie af SIOSUN LED stadion lys på en konstruktion området i Kenya

Her er så glad for at dele med dig at er tilfældet med vores stadion belysning projekt på området konstruktion i Kenya.


Kunderne helt installeret 87 stk LG-SP500W stadion lys på dette projekt.


1. brugte Meanwell driver.

2. Philips 5050 LED chip, 5000 K farvetemperatur, lysstyrken kan nå 160lm/w.

3. vi har tilføjet stål mesh på bagsiden af lampen til at forhindre fugle og bier gøre reder på det.

4. vandtæt rating kan nå IP67, klassificering af vindmodstanden kan nå level 15, kunne arbejde i udendørs anvendelse meget godt.

5. Giv 5 års garanti for hele lampe.

案例三.jpg

Kunden har feedback, kvaliteten af lampen er meget gode og lyse. Også er det nem installation samt kunne justeres beslag vinkel af kunden. Sammenlignet med traditionelle højtryks natrium lampe, kan det spare mere end tre energi. I mellemtiden, det hjælpe kunden til at lyse op hvert hjørne af området konstruktion, således at arbejdstagerne kan arbejde mere sikkerhed & effektivt om natten. Det er meget glad for at fået denne tilfredshed feedback fra kunden. Som et LED belysning producent, vi altid gøre vores bedste for at opfylde kundens krav og være bedst.


Vi er ikke kun producere høj kvalitet lampe, men også give serien matchede service efter kundeønske. Vi vil hjælpe til at beregne, hvor mange stykker lamper og installation højde i behov for bedre fordeling af lys, gøre sikker på fuld brug af hvert lys. Derudover kan vi bidrage til at designe lampe pol for vores LED stadion lys der installeres mere fast.


Et par af:Fodboldbane, Led projektørlys 800w, 9pcs pr Pole, ca. 30 m højde Næste:Mexicansk Soccer Federation (FEMEXFUT) Practice Field