Sådan vælges udendørs belysning

- Jul 13, 2019-

Der er mange bygherrer, der vælger lyskastere, når de vælger udendørsbelysning. Sådanne lyskastere har visse fordele. De er lyse nok til at være vandtætte og støvtætte. Hvad er fordelene ved at bruge projektører? Changyuan Lighting Xiaobian giver dig en kort introduktion.

u=1791995400,1767291759&fm=173&app=49&f=JPEG

Flomlyset er en spotlight, hvis belysningsvinkel kan justeres i henhold til LED-lyskasteren, så den er mere fleksibel under brug. For en generel flomlys har den en vinkeljusteret skala. Dette kan justeres i henhold til skalepladen, som vil være mere nøjagtig. For LED-lyskasteren er dens samlede størrelse relativt lille, og den bruges også bredt til anvendelsesområdet. Når du bruger LED-lyskilder, er dens varmeafledningseffekt bedre, og den vil ikke blive brugt for længe. Det er varmt, så det vil vare længe. Sammenlignet med andre belysningsarmaturer er det ikke muligt at bruge forskellige regulatorer på grund af tidspunktet for brugen af lyskastere. Under brugen kan den realisere en række specielle belysningseffekter, som er en dekorativ effekt, som ikke kan opnås med generelle lamper. Det ligner mere en rampelys. Det har en spotlight-funktion, så for lyskasterne er det oplyste lys bedre, farven på lyset er lyst, og lyset lyser ikke. Tværtimod er dens lys blødere, ikke kun til udendørs brug, men også til boligbelysning. Det kan også bruges.

u=927195953,2023206157&fm=173&app=49&f=JPEG

For LED-lyskilder er det miljøvenligt, og lyseffekten er også meget god. Det er vidt brugt og har en lang levetid. Derfor er det en rimelig ting, at LED-lyskastere foretrækkes af mennesker. . At vælge et LED-flodlys af god kvalitet har visse fordele, så det er meget vigtigt at vælge en pålidelig producent. Hebei Changyuan professionel spotlight-forskning og -udvikling, produktion og salg af integrerede producenter, lyskastere i mange områder, er nu anvendt, i fremtiden, vil det blive anvendt i et bredere felt og vil fortsætte med at gå videre med teknologi, konstant innovation og opgradering.

Et par af:Nej Næste:Kansas City Royals Kauffman Stadium