Kansas City Royals Kauffman Stadium

- Jul 31, 2018-

Kansas City Royals Kauffman Stadium

Kauffman Stadium – hjemme i Kansas City Royals – er blevet betragtet som en af de bedste eksempler på modernistisk stadion design i Major League Baseball. Siden stadion færdiggørelsen i 1973, har den kongelige organisation parret traditionelle baseball værdier med banebrydende teknologi for at etablere sig som en leder i stadium erfaring og design. Med komplet renovering af feltet i efteråret 2017 så ejere for at opgradere deres nuværende metalhalogen system til et nyt LED system til at forbedre synligheden for både spillere og fans samtidig reducere energiforbruget.

Projektledere med kongelige foretaget udtømmende forskning og udforsket en vifte af LED indstillinger fra flere producenter og fundet, at kvalitet og ydeevne varierede stærkt. I sidste ende fandt kongelige den perfekte løsning med vores samlede lys kontrol - TLC for LED™ teknologi. Vores system ikke kun opfylder kongelige behov og MLB belysning standarder, men tilføjer mange yderligere fordele:

  • Forbedret synlighed– Systemet patenterede optik og blænding styringsteknik stort set eliminerer genskin fra påvirker spillere og fans i Kauffman Stadium.

  • Instant on/off kontrol– LED belysning funktioner øjeblikkelig tænd/sluk kapaciteter som fjerner det tidligere system tid krav, når tænde lysene.

  • Energieffektivitet– Med installationen af de nye lys, energiforbrug blev reduceret med 59 procent og CO2-emissionerne vil falde med næsten 6.700 ton over de næste 25 år.

  • Nul vedligeholdelse– Vedligeholdelse bekymringer og omkostninger er elimineret med SIOSUN'S 15-år for dele og arbejdskraft garanti.

royals_1200x600.jpg


Et par af:Sådan vælges udendørs belysning Næste:Bristol Airport reducerer energiforbrug og driftsomkostninger med ny LED-forklædebelysning