Mexicansk Soccer Federation (FEMEXFUT) Practice Field

- Jul 23, 2018-

Mexicansk Soccer Federation (FEMEXFUT) Practice Field

Da den planlagde sit nye hovedsæde, sammensatte den mexicanske fodboldforbund (FEMEXFUT) et team af førende fagfolk i deres respektive industrier til udvikling og opførelse af anlægget. Når beslutningen blev truffet for at lette en af de nye udviklings fodboldbaner, vurderede arkitekter og belysningseksperter flere leverandører på udkig efter den bedste lyskvalitet og effektivitet. Siosuns belysningssystem blev valgt til at blive installeret på træningspladsen, da det opfyldte FIFAs belysningskrav og gav det laveste energiforbrug.

femexfut_1200x600.jpg

Sportsbelysningssystemet giver større fleksibilitet for FEMEXFUT til at være vært for ungdomsturneringer og vært vært for koncentrationer for klubber og ungdomshold. Andre fordele, som systemet leverer til FEMEXFUT, inkluderer:

530.png

Superior Glare Control - Systemets blændingskontrol reducerer spildlys og sikrer, at armaturernes umiddelbare nærhed til FEMEXFUT's administrative kontorer ikke er et problem.

Præcis lysstyring - Potentielt spildt udslip lys er omdirigeret til spilleområdet, hvilket maksimerer energiforbruget.

Skræddersyet løsning - de smalle poler og designreflektorer supplerer den moderne virksomhedarkitektur, der blander sig ind i faciliteternes æstetik.

Derudover understøttes systemet af en fuld 10-årig del og arbejdsgaranti, der sikrer, at forbunden ikke behøver at bekymre sig om eller betale for reparationer i løbet af det næste årti.


Et par af:Et casestudie af SIOSUN LED stadion lys på en konstruktion området i Kenya Næste:200W modul ledet oversvømmelys anvendt i indendørs basketballbane