Taler om designkonceptet til udendørs belysning

- Jul 15, 2019-

Udendørs belysning design er hovedsageligt til design af bygning udvendig vægbelysning, byintegreret landskabsbelysning og bybelysning planlægning. Designkonceptet er at bruge den bedste designmetode og den mest økonomiske designmetode for at give kunderne de mest passende lysmetoder og koncepter og realisere den virkelige situation med den mest økonomiske tilstand.

005EiTPagy1g4p1muhy0nj30iw0bon5u

Udendørs belysning design er hovedsageligt at skabe et stort belysningsmiljø og landskabsbelysning. Forskellige arkitektoniske stilarter og landskabspunkter har forskellige designmetoder. Sammenlignet med indendørs er designteknikker til udendørs belysning grovere og behøver ikke at pleje hvert lysende punkt. Vinklen, men mængden af teknik er relativt stor. Zhongyi Guangying leverer ikke kun Wenchuang-belysningstjenester, men har også mange års erfaring med belysningsprojekter.

Med udviklingen af videnskab, fremkomsten af nye lyskilder som lysstofrør, energibesparende lamper og LED'er, har lamper også bevæget sig mod mere energibesparende og grønnere miljøbeskyttelse. Naturligvis har designere også lagt en stor indsats i dette. Zhongyi Guangying minder brugerne om, at de, når de designer deres valg, skal være opmærksomme på valget i henhold til bygningens design. De er også nødt til at vælge fra lokalbefolkningens psykologiske udholdenhed og starte fra efterspørgslen. Kun omfattende overvejelser kan vælges. Hvilken type lampe der matches. På denne måde kan det vise en god æstetik og kan have en god dekorativ effekt.


Et par af:Nej Næste:Hvad er Ik-kvalitetsstandarden for indendørslamper?